Функције за пребацивање између различитих уређаја

Source:

Прекидачи:

Направи и сломити све струје у надлежности њихових оцјена, од мале индуктивним и капацитивна оптерећења струјама до тренутног пуну кратак спој, и то свим условима кривица у система снабдевања струјом, као што је земља мане, фаза опозиције, и тако даље.

Прекидачи:

Пребаците струјама до њихове оцењени нормална струја и на постојеће кратких спојева (до њихове оцењени кратак спој прави тренутни).

Дисцоннецторс (Петријевим):

Користи се за без оптерећења затварање и отварање операција. Њихова функција је да изолујем 'низводно' уређаја, тако да они могу радити.

3 -положај дисцоннецторс:

Да комбинујете функције за прекидање везе и комплети у један уређај. 3 -положај дисцоннецторс су типични за ГИС - постројења чине гаса са изолацијом.

Прекидач дисцоннецторс (Учитавање прекидачи паузе):

Комбинација прекидач и неки дисцоннецтор или прекидач са изоловао удаљеност.

Цонтацторс:

Учитавање најновије уређаје са ограниченим кратак спој прави или разбијање капацитета. Користе се за пребацивање између високих стопа.

Комплети прекидачи :

На земљу изолованим колима.

Прави доказ комплети прекидачи (комплети прекидачи са правим капацитет):

Користе се за безбедно комплети коло, чак и ако се напон је присутан, то јест, такође у случају да на стази да би еартхед случајно није био изолован.

До пораста аррестерс:

Да ослободи терета узрокована удари гром (екстерни оверволтагес) или пребацивање операције и земљи критикује (интерна оверволтагес). Штите повезани опрему против овако импермиссиблy високим напонима.

Осигурачи:

Састоје се од фитиљ базу и фитиљ везу. Са базом фитиљ, на изолациони раздаљину може да се успостави кад фитиљ веза је извукао у де-пуни енергије стању (као у у дисцоннецтор). Фитиљ веза се користи за једну једну провалу кратак спој тренутни.

Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.38, Гаоксин пута, Баоји, Схаанкси, Кина 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106