Функције за пребацивање између различитих уређаја

Source:

Прекидачи:

Направи и сломити све струје у надлежности њихових оцјена, од мале индуктивним и капацитивна оптерећења струјама до тренутног пуну кратак спој, и то свим условима кривица у система снабдевања струјом, као што је земља мане, фаза опозиције, и тако даље.

Прекидачи:

Пребаците струјама до њихове оцењени нормална струја и на постојеће кратких спојева (до њихове оцењени кратак спој прави тренутни).

Дисцоннецторс (Петријевим):

Користи се за без оптерећења затварање и отварање операција. Њихова функција је да изолујем 'низводно' уређаја, тако да они могу радити.

3 -положај дисцоннецторс:

Да комбинујете функције за прекидање везе и комплети у један уређај. 3 -положај дисцоннецторс су типични за ГИС - постројења чине гаса са изолацијом.

Прекидач дисцоннецторс (Учитавање прекидачи паузе):

Комбинација прекидач и неки дисцоннецтор или прекидач са изоловао удаљеност.

Цонтацторс:

Учитавање најновије уређаје са ограниченим кратак спој прави или разбијање капацитета. Користе се за пребацивање између високих стопа.

Комплети прекидачи :

На земљу изолованим колима.

Прави доказ комплети прекидачи (комплети прекидачи са правим капацитет):

Користе се за безбедно комплети коло, чак и ако се напон је присутан, то јест, такође у случају да на стази да би еартхед случајно није био изолован.

До пораста аррестерс:

Да ослободи терета узрокована удари гром (екстерни оверволтагес) или пребацивање операције и земљи критикује (интерна оверволтагес). Штите повезани опрему против овако импермиссиблy високим напонима.

Осигурачи:

Састоје се од фитиљ базу и фитиљ везу. Са базом фитиљ, на изолациони раздаљину може да се успостави кад фитиљ веза је извукао у де-пуни енергије стању (као у у дисцоннецтор). Фитиљ веза се користи за једну једну провалу кратак спој тренутни.

Fikr-mulohaza
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.38, Гаоксин пута, Баоји, Схаанкси, Кина 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Цопиригхт © Шанкси Јоиелецтриц Интернат&#