Предности Индоор/Оутдоор уграђени полу средњег напона

Source:

Неки купци питали о предности уграђеног стуб који је у односу на скупштини полу, хтели би да упознам то овде.

Епокси уграђен Пољаци, или по имену је уграђен вакуумске интерруптерс, вакуумским интерруптерс са епокси смолу, направљена је стављајуци вакуумске интерруптерс, главну склопку понашања и монтажни дијелови са епокси у саставни део.

Главне предности ове технологије (у односу на полу окупљени или отворени систем) су своје велике диелектрииним снаге, као и бољу заштиту од утицаја околине. Уградите у вакуум осигураиима у смоле направи посебно отпорна на полу и заштити у осигураиима од удара, наслаге прашине и влаге. Дизајн је компактан, робустан и модуларне. Још једна важна предност је скупштина брзо и лако претестед и кориговани Пољака на вакуумским прекидачима.

Уграђена полу/кастинг смоле вакуумске осигураиима је епокси смолу коверту, Силиконски течни латекса, Цу-Цр контакт осигураиима са дуго цреепаге удаљеност и куп у облику усваја осно магнетно поље, инсталиран у аццордант за унутрашњу и спољну вакуумским прекидачима или друге уређаје за вакуумске дистрибуције контакт холдер. Користи се посебно у електричне енергије, механичке, хемијске и металуршких катедре као и рудници и друге индустријске катедре где води често.

Добро дошли у налог уграђен Пол од нас.


Fikr-mulohaza
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.38, Гаоксин пута, Баоји, Схаанкси, Кина 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Цопиригхт © Шанкси Јоиелецтриц Интернат&#