Предности вакум постројења чине

Source:

Ових дана, вакум постројења чине се популарност веома брзо. Од , вакуумским прекидачима је безбедније и поуздано руковођен где број операције неисправан и нормално је високо. У апликацији за постројења чине средњег напона, вакуум постројења чине опсег од 3 до 36 КВ. Перформансе за прекидач струјног кола углавном зависи од диелектрииним медиј који се користи за побољшање лук. Друга предност ове технологије, да је вакум постројења чине скоро одржавање бесплатно.

Брза Арц сузбијајући

Током отварања контаката у тренутном стању носиш, металне испарење производи између контаката, а ова метална испарење пружа пут кроз који континуирано да теку до следећег тренутни нула Ел. струја. Овај феномен је познат као вакуум лук. Овај лук угашено готово тренутни 0 и Проводни металне испаравање је поново скражена на површини контакта у року од микро секунди. То је онако како су само 1% од испаравање је поново скражена на лук коморомје Бочни зид, а 99% испарење поново згуснуто на површини контакта из где га је испарио.

Ниски Арц енергије у вакууму

Енергија расипа током арц у вакуум је отприлике једну десетину од уља и 1 4 то гаса СФ6. Ниско расипање енергије сведено, углавном због ниског прекида времена (због контакта мали размак) и мали лук дужине (ово је такође резултат контакта мали размак). Због овог разуздан живот енергије ниског арц, вакум постројења чине је занемарљив контакт ерозије и ово даје скоро одржавање бесплатно век. Такође је напоменути да, због кршења одређених тренутне, енергија коју вакуумским прекидачима захтева је минимална у односу на ваздух прекидачима и уље осигурач.

Диелектрииним снагу у вакууму

Датог контакта празнину, вакуум пружа, око осам пута више диелектрииним снагу од ваздуха и четири пута више диелектрииним снагу него у СФ6 гасом у једном бару. Како диелектрииним снаге је тако високо, контакт измедју вакуумским прекидачима може бити одржана врло мали. У овај мали контакт размак, арц Утаћује је сигурно могућа због високе диелектрииним снагу, а такође је вакуум има снаге за брз опоравак након прекида пуну арц да његову пуну диелектрииним вредност на тренутни нули. На тај начин вакум постројења чине најприкладније за пребацивање кондензатор.

Једноставан механизам за возила

У СФ6, уља и ваздуха осигурач, покрет контаката је високо се опирала по високо компримоване техници Орлеанка сузбијајући комору. Али у вакум постројења чине, не постоји без средње, а такође покрета контаката је дао отказ мање због своје мале контакти јаз, отуда возио енергије потребна је много мањи, у овај осигурач. Зато једноставно пролећа-пролеће оперативни механизам је довољан за ова постројења чине систем, нема потребе хидрауличких и пнеуматских механизма. Једноставније покретачка механизам даје високе механичке живота вакум постројења чине.

Од изнад дискусије, то скоро јасно је да, диелектрииним снагу вакум постројења чине се врло брзо опоравља и контакт ерозије је скоро је занемарљив.

Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.38, Гаоксин пута, Баоји, Схаанкси, Кина 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106