ВЦБ панеле имају дуге вечни живот машинских и електро

Source:

ВЦБ табли употребу години има следеће предности:

Сваки визуални провера контакт ерозије

Ниска одржавање

Који је прилагођен кориснику

Смањује паузе као што отуда губитак купца минута

Најбитније функције

Све компоненте су одвојена једна кроз другу за имати металне лист. Степена заштите ИП4X за унутрашњу апликацију и ИП54/55 за на отвореном апликације, заштите и мјерења са нумеричке или статички или електромагнетска метара и релеји према купца услов, рангира у или из кочницу од теста за сервис позицију и обрнуто имати цубицал врата блокирана, машинства / л за спречавање рангира или за прекид док је био под условом , за цртање врсту ПТ осигурачи и способан за висину за касете кабл за широку бусбар преграда.

Карактеристика производа

У читавом низу ВЦБ табла производа је прихваћен за функције укључујући:

Боља флексибилност

Компактни дизајн

Лако комисије и ерекције.

Већа Затезна чврстоћа

Барем одржавања

Контрола квалитета

Супериорна проводљивост

Неки од параметара квалитета тестови за ВЦБ панел укључују:

Напон тест

Температура расте тест

Без пораза за утовар

Перформансе

Све ове чекове квалитета ВЦБ је могуће организовати преко интелигентног тестирања инструмената инсталирану апликацију у лабораторија за испитивање производа.

ВЦБ (Вакуумским прекидачима) опсег

Постоје многе врсте ВЦБ панели доступни који испоручује супериорне перформансе. За спречавање ватре па је Лионел, ВЦБ су да се користе у областима где је електрични криза може да се догоди. Тих ВЦБ је да апликација у систему средњег напона. Различите врсте ВЦБ су дати овде:

На отвореном панели

На отвореном панели подји са ТВМ ВЦБ који одговара на отвореном инсталацијама. Било који несигурних ситуација које су можда резултат због електричне еxигенцy можда неће моћи кроз ове панеле. Овај опсег коло је погодан за средње рангед струја. Ови панели издржљиви су, Старди, и нуди у доследности перформанси. Поред тога, ове линије су врло исплатив.

Порцеланске одевали ВЦБ

Порцеланске цмомак ВЦБ може ставити у бази са облашћу спојене фабрику. Власт је испоручио преко кабловске кутије или на крову бусхинг или комбинација кабла и кров бусхинг. Комплети у свим осигураие мо е се вршити кроз интеграл комплети прекидачи, сиујем крике близу врсте или кроз прави капацитет или путем драw-излаз од комплети камион са солидно везе за аутобус за транспорт или бар страни, Ови прекидачи су врло исплатив као и пружа у доследности перформанси.

ВЦБ колица

За вас ВЦБ је врло лако у инсталацијама и такође је веома отпоран. На колица су углавном користе у индустрији залихе електричне као и власт.

Fikr-mulohaza
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.38, Гаоксин пута, Баоји, Схаанкси, Кина 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Цопиригхт © Шанкси Јоиелецтриц Интернат&#